Centenars de persones gaudeixen de la Nit Màgica de Xarxa Teatre

La llum i el color són els elements protagonistes d’un recorregut on es disparen fins a 200 quilos de pólvora  

Espectacle de la Nit Màgica, de Xarxa Teatre / À Punt NTC

Dimarts a la nit, centenars de persones van viure la Nit Màgica de Xarxa Teatre. Un recorregut ple de focs artificials on, qui participa, ho fa des de dins, ben a prop de la pirotècnia.

La llum i el color són els elements protagonistes d’una nit màgica on es disparen fins a 200 quilos de pólvora. Per a disfrutar-la amb seguretat, hem de portar una vestimenta adequada: pantalons, una bona jaqueta i una gorra que ens cobrisca tots els cabells; fins i tot, cal dur els ulls ben tapats.  

A qui participa en aquest espectacle i li agrada el foc, no dubta a repetir. “Tinc 27 anys i els meus pares em porten ací des que en tinc tres”, assegura una veïna de Castelló de la Plana. 

Els dimonis s'encarreguen de fer possible una pluja de foc i llum. Però els espectadors i les espectadores formen part activa d’aquest espectacle. Tots dirigits per Sant Roro, que distribueix els dimonis per tot el recorregut. “És una festa catàrtica, de foc, música, percussió i traques”, explica el director de Xarxa Teatre, Leandre Escamilla. Tot un ritual de focs artificials que ja s'ha convertit en un clàssic de les Festes de la Magdalena. 

També et pot interessar

stats