Carraixet celebra cinc dècades als escenaris

El Teatre Principal de València acull el primer concert de la gira del 50é aniversari de l’emblemàtic grup valencià

12.12.2022 | Carraixet, “El Cerverator”, Malditeria i Valira
Carraixet, el grup musical valencià més longeu, torna als escenaris

Carraixet, el grup musical més longeu de la Comunitat Valenciana, amb 50 anys en els escenaris de manera ininterrompuda, presentarà aquest diumenge a les 20:00 hores el seu nou disc en un concert en el Teatre Principal de València.

Amb un repertori variat i íntegrament en valencià, el grup farà un repàs a les seues cançons més emblemàtiques envoltat de sonoritats mediterrànies que es mouen entre la tradició i la modernitat.

Nou dones estaran a l’escenari: Mari Giner al fiscorn, les postisses i la veu; Eva Giner al saxo tenor, la percussió i la veu; Miryam Giner, al clarinet, els teclats i la veu; Vanessa Giner, a la flauta travessera i la veu; Carme Giner, al violí i la veu, acompanyades per Tere Núñez, al baix elèctric; Helena Fenestra, a la guitarra acústica; Isabella Láuzara, al llaüt, la bandúrria i el violí, i Eva Català, a la bateria i la percussió. Entre elles, quatre filles i una neta de Lleonard Giner, fundador del grup.

Des que el grup va nàixer el 1972 a Tavernes Blanques (Hort Nord) ha anat incorporant nous instruments al grup i, amb això, la musicalitat ha anat transformant-se. Amb el pas dels anys, la formació ha evolucionat i ha adaptat el seu repertori a nous estils i tendències. Una de les seues fites va ser l'adaptació i modernització del pasdoble Paquito el Chocolatero.

El concert d’aquest diumenge dona el tir d’eixida a la gira de concerts per tot el territori per a celebrar el cinquantenari de Carraixet, per al qual han gravat un nou disc.

També et pot interessar

stats