Carme Teatre puja el TDAH a escena

La sala estrena Laila, una obra que aborda aquest trastorn des del ball i el cant flamenc

Lorena Martínez, protagonista de 'Laila' / À Punt NTC

La Sala Carme Teatre de València aborda el trastorn de dèficit d'atenció i la hiperactivitat des del ball i el cant flamenc amb l'estrena absoluta de Laila. Aquesta obra està en cartell fins al diumenge 25 i marca el tancament de temporada. 

La història de Laila és la d'una adolescent amb dèficit d'atenció i hiperactivitat i de com a través del llenguatge del cos i l'expressió artística lluita per trobar el seu lloc al món. Lorena Martínez, que interpreta el paper protagonista explica que el seu personatge “és una xiqueta molt activa i amb moltes inquietuds, té molts mons”. Durant la representació la jove descobreix com les motivacions de la música electrònica i el flamenc la guien per a canalitzar els pensaments i emocions, "es focalitza i se sent bé, no sent pressa".

Juan Benavent interpreta el professor, un personatge que ajuda Laila a través de l’art “perquè l’art ens ajuda a canalitzar les ments”, afirma l’actor i parla que en concret és molt útil per als casos de TDAH. El personatge de la mare l'interpreta Isabel Julve, que no arriba a entendre que la filla té una afectació i impedeix la carrera artística de Laila.

Un espectacle teatral que abraça el cant, la dansa i el flamenc per a connectar i empatitzar cap a aquest trastorn.

També et pot interessar

stats