Les campanyes d’Arròs Dacsa, Amstel i Sprinter acaparen els premis publicitaris La Lluna

La huitena edició ha comptat amb un jurat íntegrament format per dones

Les campanyes d’Arròs Dacsa, Amstel i Sprinter acaparen els premis publicitaris La Lluna
Les campanyes d’Arròs Dacsa, Amstel i Sprinter acaparen els premis publicitaris La Lluna

Les campanyes d’Arròs Dacsa, de l’Agencia Kids; la de Cerveza Amstel, de Publips Serviceplan, i la de les botigues Sprinter, de l'Agencia Rosebud han sigut les tres més premiades en la huitena edició dels Premis La Lluna, que s’han celebrat aquest dijous a La Rambleta. 

El certamen va nàixer l’any 2007 i té caràcter biennal. Es tracta d’un punt important de trobada del sector i enguany, com a novetat, ha comptat amb un jurat format íntegrament per dones. Segons l’organització, d’aquesta manera, es vol visibilitzar el talent creatiu femení que hi ha a tot Espanya. Les encarregades d’atorgar els premis són professionals de gran prestigi en l’àmbit publicitari, tant en l'estatal com en l’internacional.

Una de les campanyes que més premis ha rebut ha sigut la d’Arròs Dacsa, de l’Agencia Kids. En l’anunci s'utilitza el recurs de la ciència ficció per a deixar clar que, a la Terra, l'arròs és l'ingredient clau de la paella. I de pas, recordar que la imaginació és lliure per a combinar-lo amb un fum de coses.

Una altra de les que més vegades ha fet pòdium ha sigut la campanya de Cerveza Amstel, de Publips Serviceplan, on ens conviden a reflexionar sobre el treball que fan els que es troben al nostre voltant. I també s'endú molt de reconeixement la cadena de botigues Sprinter, amb una campanya que firma l'Agencia Rosebud. En l’anunci ens recorden que, si arriba la fi del món, estem salvats si duem el xandall posat.

La gala d’aquesta vesprada s’ha tancat amb els premis especials. El Gran Premi que es destina a una peça o campanya que destaque per la seua creativitat, i que ha anat destinat a  'Arroz con cosas'..  Quant a la millor agència o empresa de comunicació, la gran triomfadora ha sigut Rosebud. La millor marca anunciant d’aquest 2018 ha sigut Sprinter. 

També et pot interessar

stats