El campament més rocker aterra a Olocau de la mà de Ramonets

La banda valenciana de rock organitza un estiu més el seu particular SUMMER CAMP

Els alumnes durant un dels assajos amb Ramonets
Els alumnes del campament, durant un dels assajos amb Ramonets / À Punt NTC

Comencen les vacances d'estiu per als escolars i s'obri tot un ventall de possibilitats d'entreteniment, com ara les escoles i els campaments d'estiu, amb un fum d'activitats lúdiques de tota classe per a passar estes setmanes sense escola d'allò més bé. I entre les clàssiques opcions, una de les més originals és el SUMMER CAMP que, des de ja fa sis anys, organitza la banda de rock en valencià Ramonets.

Una refrescant proposta que ofereix a la xicalla la possibilitat d'aprendre a tocar un instrument musical en un entorn natural idíl·lic situat als peus de la serra Calderona, alhora que fan nous amics, desenvolupen la seua creativitat i es diverteixen.

El Mas del Capellà, al terme municipal d'Olocau (Camp de Túria), ha sigut el lloc triat per a acollir durant dos setmanes este campament rocker, al qual assisteixen un centenar d'alumnes, que poden triar quin instrument volen tocar, com ara la bateria, la trompeta, el baix o els teclats. També poden elegir agafar el micròfon i llançar-se a cantar.

Segons explica el cantant de Ramonets, Ferran Martí, una vegada s'han familiaritzat amb el seu instrument, els menuts i menudes tindran uns dies per a inventar-se una cançó, amb música i lletra. "L'objectiu és gravar una cançó, gravar un videoclip i fer un directe", explica el músic.

Per tant, per a participar en este campament no cal tindre una àmplia formació musical, però sí passió per la música, sentit del ritme i moltes ganes d'aprendre i passar-ho bé.

Els alumnes destaquen d'este campament el fet de poder conéixer gent nova amb la qual connecten al moment, gràcies a la música i altres aficions que comparteixen.

Com explica Zara Ros, una de les monitores, "el fet de formar part d'un grup fora de la teua escola també t'obri més al fet que pugues crear la teua personalitat d'una forma molt més ampla".

Però no tot és rock and roll. Entre assaig i assaig, estos aspirants a rockers tenen temps també per a refrescar-se en la piscina, fer esport i disfrutar d'un bon plat d'arròs.

Diversió, rialles i bona música estan assegurades!

També et pot interessar

stats