Les Escoles de la Mar, un pla d'estiu per a menuts i adults

La Generalitat ofereix cursos de diferents modalitats nàutiques durant l'estiu als centres de Borriana, Benicàssim i la Vila Joiosa

Borriana, Benicàssim i la Vila Joiosa organitzen diferents cursos d'activitat nàutiques
La vela és una de les activitats disponibles en els cursos estiuencs / GVA

L'arribada de l'estiu no té per què ser motiu d'abandonar l'escola. Tampoc ho és l'edat. Les Escoles de la Mar de la Generalitat ofereixen cursos des de finals de juny fins al mes de setembre per a practicar esports aquàtics a tots els nivells. Vela, piragüisme, surf de vela o surf de rem són algunes de les activitats disponibles a les escoles de Borriana, Benicàssim i la Vila Joiosa.

El programa lliure d'estiu està dirigit a particulars interessats a aprendre a navegar en les diferents modalitats nàutiques. L'oferta combina esport i oci i suposa una opció de turisme actiu interessant per a adults i menuts a partir de nou anys. A Borriana i Benicàssim, els cursos inclouen trenta hores d'activitat nàutica i es desenvolupen de dilluns a divendres, amb deu sessions de pràctica, cinc de matí i cinc de vesprada. Les activitats inclouen: iniciació de vela i vela creuer, perfeccionament de vela, piragüisme, surf de rem i de vela i rem. A més també existeix la possibilitat d'allotjar-se a les instal·lacions d'estes escoles durant els dies dels cursos.

D'altra banda, l'escola de la Vila Joiosa ofereix classes de caiac, vela, surf de vela i de rem, wingfoil, i rem. Els cursos són de vint hores i consisteixen en cinc sessions pràctiques de dilluns a divendres, en horari de matí o de vesprada. També es pot fer una versió reduïda de dos dies.

Per a més informació sobre l'oferta de cada escola i les vacants disponibles, es poden consultar tots els detalls en la pàgina web del programa d'estiu.

També et pot interessar

stats