Bunbury abandona els escenaris definitivament pels seus problemes de gola

El cantant s'ha vist obligat a cancel·lar la que anava a ser la seua última gira, ja que la malaltia que pateix a la gola i les vies respiratòries "ha tornat amb agudesa"

Bunbury en un concert a París, el 2018
Bunbury, el 2018, en un concert a París / Juanlu Fajardo

Enrique Bunbury ha anunciat aquest diumenge, mitjançant un comunicat a les xarxes socials, que cancel·la El Último Tour, la gira d'acomiadament que estava fent actualment als Estats Units i que faltava poc perquè arribara a Espanya, a causa dels problemes que pateix a la gola i les vies respiratòries.

L'exlíder d'Héroes del Silencio va compartir el passat febrer que es veia obligat a retirar-se dels escenaris per "un compendi de símptomes i dolors" que apareixien quan estava de gira, amb els quals se li tanca i se li irrita la gola i les vies respiratòries "dificulten el més lleu exercici".

Així i tot, pretenia finalitzar la gira, que ja tenia preparada i que hauria acabat a València el 24 de setembre, després de 35 anys de carrera.

Finalment, no ha pogut ser i aquestes afeccions li han impedit continuar, "amb tot el dolor del seu cor". Diu adeu així una de les grans figures del rock espanyol, qui, encara que les dificultats de salut el separen dels escenaris, pensa continuar dedicant-se a la música "component cançons i gravant discos", però també a nous projectes com la pintura i la poesia.

També et pot interessar

stats