La botiga de discos Oldies ja té nous propietaris

La botiga de música més antiga d’Espanya continuarà oberta durant molts anys més gràcies a quatre joves valencians que se n’han fet càrrec

La botiga de discos Oldies ja té nous propietaris / À Punt NTC

Només han passat quatre mesos des que els propietaris d’Oldies, la botiga de discos més antiga d’Espanya, anunciaven el traspàs per jubilació i la tenda ja té nous propietaris.

Són quatre joves que ho han deixat tot per a dedicar-se a vendre tota mena de música en vinil, CD o casset. Quatre grans melòmans per als quals la música ha estat un element central de les seues vides des de joves, com és el cas d'Andreu Porcar, que explica a À Punt NTC que col·lecciona vinils des dels 13 anys.

El seu amor per la música és el que els ha dut a prendre la decisió de deixar els seus anteriors treballs per a ser copropietaris d’aquest establiment fundat en 1978. Una decisió que, asseguren, els ha canviat la vida per a millor. Mario Bataller assegura a À Punt NTC que abans no era feliç, però que ser copropietari d'Oldies li ha retornat la felicitat. Un sentiment que també comparteix el seu company de faena Chema Bordás, que afirma que la vida li ha canviat increïblement per a bé en tots els aspectes.

La històrica botiga Discos Oldies del barri de Sant Francesc, a València, és la més veterana del país i s'ha traspassat després de més de quatre dècades de vendre música. Els seus propietaris s'han jubilat i van fer una crida perquè algú se’n fera càrrec i continuara el seu llegat. Ara, aquests quatre joves donaran continuïtat a aquest projecte nascut al centre de València.

També et pot interessar

stats