Busquen algú que es faça càrrec de la mítica Discos Oldies

Després de més de quatre dècades recomanant música els seus propietaris i propietàries es jubilen

La tenda de discos Oldies tancarà si ningú no se'n fa càrrec / À Punt NTC

La històrica botiga Discos Oldies de València, la més veterana del país, es traspassa. Després de més de quatre dècades venent música, els seus propietaris i propietàries es jubilen i busquen algú perquè se’n faça càrrec i continue el seu llegat. 

El negoci funciona, aquest dijous mateix han enviat algunes comandes a Itàlia i Alemanya, però el seu equip ha decidit que ja són molts anys recomanant música i, encara que podrien continuar, preferixen trobar algú que compartisca la seua passió per la música i fer-li el relleu per a poder dedicar-se més temps a ells mateixos i les seues famílies. 

Però no qualsevol pot fer-se càrrec d’aquesta mítica botiga, calen almenys dos persones, ja que fins ara l’han portada entre quatre i, a més, que siga algú que sàpia respectar tots els tipus de clients que arriben.

L’anunci que va fer aquest dimecres fet la llibreria La Repartidora en el seu compte de Twitter ha aconseguit que molta gent s’interesse pel negoci, així que, si tot va bé, aquesta històrica botiga no haurà d'abaixar la persiana de forma definitiva. 

També et pot interessar

stats