Borriana obri una Fira del Llibre bolcada en les firmes locals

La plaça de la Mercé acollirà els principals actes, que inclouen activitats específiques per als menuts com contacontes o tallers infantils.

La Fira del Llibre de Borriana es bolca en les firmes locals
La Fira del Llibre de Borriana es bolca en les firmes locals

Borriana, a la Plana Baixa, celebra a partir d'aquest dijous una nova edició de la Fira del Llibre, una cita clàssica i imprescindible de la ciutat que enguany s'ha bolcat amb les firmes locals. I és que durant tot el cap de setmana s'han programat presentacions de llibres d'autores i autors de la localitat com Iban L. Llop, Roberto Roselló, Maria Francisca Ortiz, Joan Pla  i Julian Arribas. El programa també inclou activitats per als menuts, com contacontes o tallers infantils, un recital de polipoesia i la taula rodona “La inspiració en l'autor borrianenc”. 

Aquesta vesprada la Fira arranca amb visites guiades a la Biblioteca Pública Municipal. La resta d'actes es faran a la plaça de la Mercé i comencen divendres al matí, amb l'activitat “Sopa de lletres”, adreçada a xiquets i xiquetes de dos anys. Durant la vesprada, hi haurà contacontes i tallers infantils, i també les presentacions de llibres d'autors locals, que s'estendran fins a dissabte. Així, divendres Iban L. Llop presentarà Serps i paisatges, Premi Maria Beneyto Ciutat de València de poesia en valencià, i Roberto Roselló, Frases borrianenques (El retorn de brancam). Dissabte serà el torn de Maria Francisca Ortiz, amb Retales, poemas y pequeños textos sobre el tiempo, de Joan Pla, amb Pau del geni curt, i de Julián Arribas, que presenta les novel·les El códex Nibiru i La Vall de les Hores Mortes, i el poemari Els poemes de l'abís. 

Altres actes destacables són la taula redona sobre les fonts d'inspiració dels autors de Borriana, programada per a dissabte al matí, o el recital de polipoesia “Sin anestesia”, d'Iris Almenara i Dani Odisseau, divendes a la nit. 

També et pot interessar