Els bombers investiguen les causes del despreniment del sostre al Palau de la Música

Català i Giner demanen explicacions sobre l'incident i les decisions que s'hi han adoptat.

Despreniment d'una part del sostre de la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València
Despreniment d'una part del sostre de la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València / Europa Press

Els bombers municipals realitzen aquest dimarts una inspecció tècnica sobre les causes del despreniment de part del sostre de la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València, segons ha informat l'Ajuntament. Ha explicat que l'auditori municipal emetrà un comunicat "de seguida que es coneguen" els motius.

L'any passat el Palau de la Música va posar en marxa el procés de licitació del projecte destinat a intervindre el sostre de l'auditori per tal de realitzar un estudi en profunditat, i solucionar i previndre qualsevol incidència. Una licitació que, diuen des de l'Ajuntament, està "a punt de resoldre's".

Junta de portaveus

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de València, María José Català, ha registrat aquest dilluns la sol·licitud de la convocatòria, amb caràcter d'urgència, de la junta de portaveus perquè l'alcalde, Joan Ribó, done explicacions sobre l'incident.

També el portaveu de Ciutadans en la corporació municipal, Fernando Giner, ha demanat explicacions sobre "les decisions adoptades després de la caiguda del sostre i quin és el pla d'actuació després de l'assolament".

També et pot interessar

stats