Blanca Paloma: “Ximo, ja et sent de la meua família”

L’emotiu intercanvi de paraules entre la guanyadora del Benidorm Fest i el president de la Generalitat, Ximo Puig, minuts després de conéixer-se a victòria de la il·licitana

Ximo Puig i Blanca Paloma intercanvien unes emotives paraules després d'esdevenir la guanyadora del Benidorm Fest
Ximo Puig i Blanca Paloma intercanvien unes emotives paraules després de convertir-se en guanyadora del Benidorm Fest / @ximopuigferrer

“Ximo, ja et sent de la meua família.” Amb aquest to emotiu i familiar es va adreçar Blanca Paloma al president de la Generalitat, Ximo Puig, just després de convertir-se en la triomfadora del Benidorm Fest d’enguany.

El cap del Consell, que va presenciar el xou al costat de l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, es va apropar a mostrar el seu suport i felicitar a la pròxima representant d’Espanya a Eurovisió, amb qui va intercanviar unes paraules.

“Et presente la iaia Carmen, Ximo, què et pareix? Ella volia que jo estiguera ací” va expressar la il·licitana, en valencià, visiblement emocionada.

“Molt bonica, magnífica” va respondre Puig, que ha aprofitat aquest diumenge per a reiterar a les xarxes que “la iaia Carmen estarà ben orgullosa” i mostrar que està “molt feliç” per la cantant.

Justament, en la roda de premsa posterior a la gala, Blanca Paloma destacava la figura de la seua iaia. La il·licitana deia que ella havia sigut qui li havia transmés que “açò havia de passar” i que “la seua missió” era alçar-se amb la victòria en el Benidorm Fest.

“Les segones oportunitats compten” es repetia durant l’entrevista, amb el premi en mà i amb un somriure d’orella a orella. I confessava que encara no acabava de creure-s’ho. “He recordat amb els meus pares on va començar tot, l'habitació de la música on jo vaig aprendre a ballar, a cantar i a expressar-me amb llibertat”, expressava la cantant.

També et pot interessar

stats