Big Sound reunirà a València 65.000 assistents per a veure Nathy Peluso, Nicky Jam o C. Tangana

El festival, que celebrarà la seua segona edició els dies 7, 8 i 9 de juliol a la Ciutat de les Arts i les Ciències, ha penjat el cartell de complet

Alguns dels artistes que actuen al Big Sound de València
Alguns dels artistes que actuen al Big Sound de València / bigsoundfestival

El festival Big Sound, que celebrarà la seua segona edició els pròxims dies 7, 8 i 9 de juliol a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, reunirà més de 60.000 persones per a gaudir d'un cartell integrat per mig centenar d'artistes, entre ells Bizarrap, Nicky Jam, C.Tangana, Nathy Peluso, Bad Gyal, Lola Índigo, Juancho Marqués, Ptazeta, Lunay o Quevedo.

El certamen ha penjat el sold out i "es posiciona com un important impulsor i dinamitzador econòmic i turístic per a la ciutat de València en la pròxima època estival", segons destaca BS Entertainment, promotora d'aquesta cita i dels cicles Nits al Carme i Nits Acústiques.

Dels aproximadament 65.000 assistents, un 65% són dones. El gruix d'edats dels compradors està comprés entre els 25 i els 38 anys (54%) i entre els 21 i 24 anys (17%). Quant a la procedència, el 55% viatjarà a la ciutat de València.

D'altra banda, en el muntatge de l'esdeveniment, intervindran 1.823 professionals en diferents especialitats.

També et pot interessar

stats