Beyoncé presenta el seu huité disc, el "més innovador del món"

Produïda per l'artista, aquesta proposta musical tracta sobre gèneres profundament arrelats en el country

Beyoncé posa en la imatge promocional del seu nou àlbum
Beyoncé posa en la imatge promocional del seu nou àlbum / Europa Press

Beyoncé, una de les cantants i productores de música més importants del panorama musical actual, ha tret el seu esperat nou disc amb un grup estel·lar de col·laboradors, inclosos Pharrell, Raphael Saadiq, Ryan Tedder, Tyler Johnson, o Shawn JAY-Z Carter, entre molts altres. El projecte musical de la consagrada artista, que ha tardat vora cinc anys a realitzar-se, combina peces de diferents gravacions, amb diversos canvis d'instruments.

"Ha sigut realment fantàstic tindre el temps i la gràcia per a poder prendre'm el meu temps. Inicialment, anava a traure Cowboy Carter primer, però amb la pandèmia, hi havia massa pesadesa en el món. Volíem ballar. Mereixíem ballar. Però havia de confiar en el temps de Déu", ha manifestat la cantant sobre el procés de creació.

L'aliança musical ací inclou contribucions d'una impressionant llista d'artistes com a vocalistes, músics i oradors, inclosos Dolly Parton, Willie Nelson, Linda Martell, Stevie Wonder, Miley Cyrus, Post Malone, Jon Batiste, Brittney Spencer i molts altres.

Produïda per Beyoncé, aquesta proposta musical tracta sobre gèneres profundament arrelats en el country. L'artista prospera en la seua llibertat per a créixer, expandir-se i crear il·limitadament. En les seues cançons ha elevat, amplificat i redefinit els sons de la música, mentre desmantella les falses normes acceptades sobre la cultura americana. A més, ret homenatge al passat, honrant els pioners musicals del country, el rock, la música clàssica i l'òpera.

Per a la crítica musical, Beyoncé ha convertit en norma traspassar els límits, en oferir un art que desafia els sentits. Una combinació de cultura, llegat i tradició. "Crec que la gent se sorprendrà, perquè no crec que aquesta música siga el que tots esperen", ha dit, "però és la millor música que he fet mai."

També et pot interessar

stats