Benediccions virtuals per Sant Antoni

La pandèmia ha obligat a suspendre la tradicional desfilada d'animals pel carrer Sagunt de la ciutat de València.

VÍDEO | Benediccions virtuals per Sant Antoni
17 de gener 2021 - 18:11

Les benediccions d'animals del dia de Sant Antoni del Porquet es reinventen. Enguany, i per culpa de la pandèmia, s' han fet de manera virtual. Durant aquests dies de gener totes aquelles persones que han volgut beneir els seus animals han enviat fotos i vídeos, que s' han publicat després en el canal de YouTube de la Germandat de Sant Antoni del Porquet www.antonianosvalencia.com de la ciutat de València.

Aquest diumenge, amb una benedicció simbòlica de quatre gossos de la Guàrdia Civil i l' Exèrcit, dos més de dos persones invidents de l' ONCE, i dos aus exòtiques, el rector de la parròquia de Sant Antoni Abad de València ha fet un acte reduït i retransmés per internet. D'aquesta manera s'ha celebrat la tradicional benedicció i desfilada de centenars d' animals pel carrer Sagunt de València, que enguany ha sigut cancel·lada per la Covid-19.

En altres poblacions, com Albal, els veïns i veïnes han optat per traure la figura de Sant Antoni de l' església, i passejar-lo pels carrers del poble, perquè tots pogueren vore' l des de les finestres i els balcons de casa.

També et pot interessar

stats