Ballarins i ballarines de més de seixanta anys protagonitzen la Mostra de Dansa de Faura

Les propostes d’Hort Art, organitzadors del festival, porten la dansa a espais no convencionals que es resignifiquen

Habitar Mostra de Dansa de Faura

Habitar, Mostra de dansa ofereix a Faura (Camp de Morvedre) en la seua quarta edició una proposta que desmitifica la caducitat del cos, amb ballarins i ballarines experimentats que ja han superat els seixanta anys com a protagonistes. Un exemple és la caravana silenciosa de la Companyia Kaiser Antonino, dels ballarins Avi Kaiser i Sergio Antonino. La seua proposta és un viatge que es desprén de tot, en el qual només ens acompanya la nostra força i experiència.

“Quan ballem podem compartir la nostra experiència, no sols la història. Les cèl·lules de la pell comparteixen el que hem fet en la vida”, ha assegurat el coreògraf Avi Kaiser.

Les propostes d’Hort Art, organitzadors del festival, porten la dansa a espais no convencionals que es resignifiquen, com l’Escorxador o la Casa Gran de Faura. “Quan poses una peça de dansa dins, els espais prenen vida i veus tots els taulells, veus tots els detalls de les finestres, de les portes...”, ha explicat el codirector d’Habitar, Pere Budí.

L’organitzador de la mostra, que continuarà oferint espectacles de dansa fins al pròxim diumenge, ha assenyalat que un dels objectius d’Habitar és “entendre que realment no existeix una caducitat dels cossos i seguim ballant mentre seguim vivint”.

També et pot interessar

stats