'Bacanal', la nova proposta del Circo de los Horrores, arriba a la Marina Sud de València

L'espectacle convida al públic a trencar tabús i deixar-se emportar en una exhibició d'acrobàcies plenes de sensualitat

'Bacanal' és la nova proposta del Circo de los Horrores, que arriba a València / À Punt NTC

Bacanal és la nova proposta del Circo de los Horrores que arriba a la Marina Sud de València. Per a demostrar que aquesta disciplina pot ser també només per a adults, l'espectacle convida al públic a trencar tabús i deixar-se emportar en una exhibició d'acrobàcies plenes de sensualitat.

El premi nacional de circ Suso Silva encarna a un mestre de cerimònies diabòlic, que anima els espectadors a participar en aquesta Bacanal. El director protagonista declara que “es tracta d’un xou de dues hores i quart i de quasi 30 persones en escena que no deixarà indiferent ningú, això segur”.

A l’escenari podrem trobar una fusió de disciplines escèniques: teatre contemporani, dansa, música en directe o circ, tot en una posada en escena gòtica. L’espectador es podrà delectar amb exhibicions de virtuosisme de pole dance o acrobàcies aèries arriscades. No hi ha dubte que un dels números més sorprenents és el que protagonitzen els brasilers Alan Pagnota i Rafael Ferreira, que a pesar de no tindre mobilitat en les cames, fa tota una exhibició d'equilibri i força. Silva afirma que “aquesta persona ens està donant una lliçó de vida, que quan es vol es pot tirar avant per damunt de tot”.

La irreverència i sensualitat d'aquest circ només per a adults es podrà gaudir a partir d’aquest dijous fins al 8 de gener a la Marina Sud de València.

També et pot interessar

stats