Avacu demana a Netflix que reconsidere la supressió dels comptes compartits

L’associació de consumidors tem que unes altres plataformes de continguts audiovisuals seguisquen la tendència i canvien les condicions

Des d'aquest dimecres, els comptes compartits en diverses llars de Netflix hauran de pagar un extra
Des d'aquest dimecres, els comptes de Netflix compartits en diverses llars hauran de pagar un extra / À Punt NTC

L'Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (Avacu) ha sol·licitat a Netflix que reconsidere la seua decisió d'acabar amb els comptes compartits en diferents llars i que, a més, explique amb major claredat les seues noves condicions.

L'organització creu que la decisió de la plataforma està generat multitud de dubtes entre els usuaris, a més d’un descontentament general, que està provocant que molts dels subscriptors s’estiguen donant de baixa dels serveis.

En opinió d’Avacu, existeixen “molts dubtes sobre les noves condicions que Netflix indica en la seua pàgina web” i per això s'han dirigit a l'empresa, perquè aclarisca aquestes qüestions.

El consumidor ha canviat la manera de veure la televisió i acudeix cada vegada més a les plataformes i temem que puguen seguir la línia iniciada per Netflix en els pròxims mesos Avacu

A més, han instat a la plataforma que recapacite sobre aquesta decisió, que afecta milions d'usuaris, "acostumats a gaudir d'un servei sota unes condicions de permissivitat per part de l'empresa i per les quals ara es vol cobrar de manera individual".

"Hui dia el consumidor ha canviat la manera de veure la televisió i acudeix cada vegada més a les diferents plataformes que existeixen en el mercat i temem que puguen seguir la línia iniciada per Netflix en els pròxims mesos", ha explicat Avacu.

L'associació considera que "no és el moment d'incrementar el preu als usuaris", i menys si es té en compte que "la xarxa està sent utilitzada de manera massiva per totes aquestes plataformes", amb la qual cosa els consumidors han de "pagar les ampliacions necessàries de xarxa perquè aquestes plataformes puguen continuar guanyant beneficis".

També et pot interessar

stats