Les Arts celebra l’aniversari de Mozart amb 25 espectacles gratuïts

El programa d’activitats gira al voltant del compositor i la seua repercussió en altres disciplines artístiques.

El programa d'activitats inclou diversos tallers didàctics i concerts
El programa d'activitats inclou diversos tallers didàctics i concerts / Les Arts

El Palau de les Arts ofereix aquest cap de setmana un total de 25 activitats gratuïtes als diferents espais i sales de l’edifici per a celebrar el 263 aniversari del naixement de Mozart. Es tracta de la tercera edició de Mozart Nacht und Tag (Mozart nit i dia), un programa que gira al voltant del compositor i la seua repercussió en les diferents disciplines artístiques. 

El programa didàctic del Palau de les Arts canalitza aquesta iniciativa de 25 hores ininterrompudes d’activitats amb representacions d’òpera, concerts espectacle i simfònics, recitals, música de cambra, xarrades-café, tallers didàctics, lectures, cine i una sessió DJ. 

Els actes comencen aquest dissabte a les 20:00 h i s'allargaran fins a les 21:00 h del diumenge 27 de gener. L’acte amb el qual s’iniciarà i es tancarà el programa és el concert espectacle Lumina, primera col·laboració entre Les Arts i la subdirecció de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura. El programa complet es pot consultar en el webweb del Palau de les Arts.

També et pot interessar

stats