Arranca una setmana de cinema a l’Skyline Benidorm Film Festival

À Punt és el mitjà oficial d’aquest festival que comença aquest dissabte i s'allargarà fins a l’1 d’abril

Comença la setena edició de l’Skyline Benidorm Film Festival
Comença la setena edició de l’Skyline Benidorm Film Festival / SKBFF

L’Skyline Benidorm Film Festival engega aquest dissabte, i durant una setmana, una programació repleta de curtmetratges d’àmbit internacional, tallers amb experts, presentacions amb directores i directors de films i jornades adreçades a la indústria audiovisual que convertirà Benidorm (Marina Baixa) en la capital valenciana del cinema.

L'eix principal del festival, que se celebrarà entre el 25 de març i l’1 d’abril, és la secció oficial nacional la qual ha obtingut recentment el qualificador per als Premis Goya. La programació la completen la secció valenciana, l’europea, la iberoamericana i la secció joves realitzadors.

El certamen acollirà la projecció d’una cinquantena de curtmetratges, 25 dels quals competiran en la secció oficial. A través de la plataforma de contingut audiovisual Filmin també es podrà gaudir d’una selecció de la programació mentre dure el festival.

Enguany, l’Skyline Film Festival, que es consolida en la setena edició, augmenta els guardons i supera els 21.000 euros en premis, entre els quals destaquen el premi a millor guió de curtmetratge o al millor projecte de short pitch, valorat en més de 12.000 euros.

El pròxim dissabte 1 d’abril tindrà lloc la clausura del festival i el lliurament de premis com a colofó d’aquest certamen. À Punt Mèdia n’és el mitjà oficial.

També et pot interessar

stats