Antonio de la Torre, premi honorífic del Festival de Cine de Paterna

El protagonista d’El reino, l’intèrpret més vegades nominat als Goya, ha presentat la producció aquest dissabte

Adriana Ugarte, Javier Gutiérrez, Nacho Fresneda, Emma Suárez, Hugo Silva i Carmen Machi han rebut aquest guardó en edicions anteriors
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
05 d'octubre 2022 - 13:32 Actualitzat: 15 d'octubre 2022 - 22:12

El prolífic actor Antonio de la Torre ha rebut enguany el premi honorífic del Festival de Cine Antonio Ferrandis de Paterna. Amb més de setanta pel·lícules i una vintena de sèries a l’esquena, l’organització del certamen ha volgut reconéixer la trajectòria de l’actor espanyol més nominat als Goya, que ha acudit a la localitat de l’Horta Nord aquest dissabte per a recollir el guardó especial de la setena edició del certamen.

Paterna acull aquest festival del 10 al 16 d’octubre. Durant aquests dies, la ciutat s'ha convertit en un aparador de produccions espanyoles i curtmetratges. En una d’aquestes activitats ha acudit Antonio de la Torre a presentar la pel·lícula El reino i posteriorment participar en la gala de lliurament dels premis.

A més de l’acte en què ha participat Antonio de la Torre, el festival Antonio Ferrandis ha programat projeccions dels audiovisuals participants, una xarrada sobre salut mental en què ha participat el dibuixant Paco Roca, qui ha presentat Arrugas, o un visionat de la pel·lícula Animal Crackers, que s’ha desenvolupat al Parc Tecnològic de Paterna.

Aquesta última producció, vinculada al municipi, no serà l'única que s'ha pogut veure amb motiu del festival, on també s’ha exhibit Llenos de gracia, rodada en uns estudis de Paterna i en diverses localitzacions de la ciutat.

El protagonista de títols com La isla mínima, La trinchera infinita o Balada triste de trompeta i guanyador de dos Goya pel seu paper en Azul oscuro casi negro i El reino és l’intèrpret que més vegades, catorze, ha sigut nominat a aquests guardons cinematogràfics espanyols.

Adriana Ugarte, Javier Gutiérrez, Nacho Fresneda, Emma Suárez, Hugo Silva i Carmen Machi han rebut aquest guardó en edicions anteriors. 

També et pot interessar

stats