‘Llenos de gracia’, la pel·lícula amb participació d’À Punt, arriba als cinemes aquest divendres

Les actrius Carmen Machi i Paula Usero interpreten una història basada en fets reals

Frame de la pel·lícula, on es veu Carmen Machi / À Punt NTC

Aquest divendres arriba als cines Llenos de gracia. Una comèdia en què les actrius Carmen Machi i Paula Usero es posen l'hàbit de monja per a interpretar una història basada en fets reals. La comèdia, dirigida pel valencià Roberto Bueso, i en què participa À Punt, està rodada en diferents punts de la Comunitat Valenciana.

El film porta darrere una història humana, la d’un exfutbolista i la religiosa que el va cuidar, i recrea un orfenat dels anys 90 i una comunitat religiosa liderada per Machi, una dona que “arriba a un lloc que no funciona, que ningú sap diagnosticar per què, però la veritat és que els xavals estan una mica abandonats a la seua sort” ha explicat Bueso. 

“Em sembla de categoria que algú es recorde d'aquesta dona, que va marcar una etapa tan xicoteta, perquè és una història increïble que calia contar” ha assegurat Machi. “És una comèdia amb moltíssima veritat, amb moltíssima vida i no està en absolut forçada” ha recalcat l’actriu.

La pel·lícula té segell valencià, tant la direcció, com l’actriu valenciana Paula Usero. “La germana Angelines és una persona a qui li agrada ser invisible, perquè aquesta és la seua zona de confort”, ha explicat Usero sobre el seu personatge.

Les localitzacions han sigut també clau. Bueso ha posat com a exemple “un meravellós monestir a Aigües Vives, que he conegut a través de la pel·lícula i conta molt bé eixe univers”, segons ha dit. El llargmetratge es podrà gaudir en les grans pantalles a partir del divendres 24.

També et pot interessar

stats