Àlex Blanquer i Òscar Tramoyeres t'acompanyen en Cap d'Any, en À Punt
Àlex Blanquer i Òscar Tramoyeres t'acompanyen en el Cap d'Any 2022, en À Punt / ©Miguel Lorenzo

Àlex Blanquer, Òscar Tramoyeres i Maria Juan t'acompanyen en l'especial 'Campanades al 2023' d'À Punt

La rialla, l'humor i també, per descomptat, el glamur estaran molt presents en la cadena valenciana 

20 de desembre 2022 - 13:07

Unes molt divertides i glamuroses campanades t’esperen la nit de Cap d’Any en À Punt. Si la nit del 31 de desembre ja és per si mateix especial, la d’enguany ho serà i molt. Torna Àlex Blanquer a donar les campanades 2023, però aquesta vegada ho farà acompanyada de l'humorista Òscar Tramoyeres i amb Maria Juan, qui serà l’amfitriona dels convidats i les sorpreses protagonitzades per cares populars i estimades per a aquesta nit especial. L’escenari triat és, un any més, el Palau de les Comunicacions de València, un escenari màgic que encetarà així les celebracions pel centenari de la seua inauguració.

Durant el sopar, rialles assegurades amb un especial de TàP Zàping a les 21.30 hores que recopilarà els millors moments de l’any. Lluís Cascant serà el mestre de cerimònies. Cabrafotuda eixirà al carrer per a polsar l’opinió de la ciutadania sobre com ha sigut l’any i sobre els bons propòsits i expectatives dipositades en el 2023. Pepa Cases serà l’encarregada d’entrevistar els guanyadors del rànquing del zàping de l’any. A més, els tres presentadors protagonitzaran una de les sorpreses de la nit: l’estrena d’un videoclip interpretat per ells que comptarà amb un cameo i la identitat del protagonista només es desvelarà durant l’emissió del programa.

Després de les campanades, continuarà la festa amb el programa de karaoke Cantem-li al 2023!, els concerts de La Fúmiga i SedaJazz amb Sole Giménez.

Altres Imatges

stats