Alejandro Sanz i els seus èxits entusiasmen el públic valencià

El cantant, amb més de trenta anys de carrera, ha interpretat aquest divendres els seus temes més coneguts a la Ciutat de les Arts i les Ciències, on repetirà aquest dissabte amb un segon concert

Alejandro Sanz actua a València després d'anys d'espera per la pandèmia

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València s’ha omplit de gom a gom aquest divendres, on milers de persones han gaudit del primer dels dos concerts que ofereix Alejandro Sanz al Cap i Casal dins de la gira "Sanz en vivo". El segon és aquest dissabte, quan l’aforament també estarà complet.

Així, l’artista madrileny ha fet les delícies dels fans, fent un recorregut pels trenta anys de carrera i on ha recalcat especialment els inicis, amb els àlbums "Más", el disc espanyol més venut de la història, "Tres" i "No es lo mismo".

A l’espectacle, Sanz ha recuperat l'ànima més flamenca, fusionada amb el pop llatí que el va fer internacional als anys noranta i també amb la rumba, gènere que va recordar amb les fusionades "Labana" i "La Rosa".

"No he vingut prou a València", va lamentar Sanz, qui va assegurar estar "al·lucinat amb l'espai", enmig de la Ciutat de les Arts i les Ciències, entre l’Hemisfèric, el museu Príncep Felip, l'Umbracle i l'Àgora. Des del pont de l’Assut de l’Or un centenar de persones es va congregar per a viure l’experiència del concert des de les altures i sense pagar.

Els clàssics “Y si fuera ella” o "Corazón partío" van sonar en l'última part del concert, quan els seguidors i seguidores del cantant, de 53 anys, feren vibrar l’espai amb els forts aplaudiments. I és que, encara que Sanz eixia a escena a les 22:00 hores, alguns hi feien cua des de les 7:00 del matí. Les ganes de concert estaven més presents que mai: molts fans havien comprat l’entrada tres anys enrere, abans que arribara la pandèmia i han esperat pacientment fins que la situació de la covid estiguera millor per a poder gaudir del cantant favorit.

També et pot interessar

stats