Alejandro Sanz parla sobre la seua salut mental: "He tingut un brot fort"

L'artista agraeix les mostres d'afecte rebudes i assegura que no vol suspendre la gira de 2023, amb actuacions a València, Alacant i Onda

Alejandro Sanz, en un acte a Cadis el passat 20 de març
Alejandro Sanz, en un acte a Cadis el passat 20 de març / Francisco J. Olmo (Europa Press)

Fa uns dies Alejandro Sanz va confessar a través de Twitter que no es trobava anímicament bé. El missatge de seguida va alertar els seus fans i va disparar la preocupació sobre l'estat de salut del popular cantant. Aquesta matinada, per la mateixa via, ha volgut tranquil·litzar els seguidors amb una altra publicació en què assenyala que, encara que "no acaba d'arribar la llum, sembla que s'ha despertat una lluerna en el meu pit. No vull suspendre la gira".

L'artista internacional assegura que no té intenció de cancel·lar la gira en què es troba immers, amb parada a València el 15 de juny, a Alacant el 20 de juliol i a Onda el 22 del mateix mes. Tot i això, ha explicat que ha tingut "un brot fort" el cap de setmana i que encara no es troba bé.

"No vull suspendre la gira perquè crec que amb l'ajuda correcta i una mica de comprensió i suport en els xous, ho tirarem avant. A més, crec que tancar-me no és bona idea", afirma en el seu missatge. Un text que també ha aprofitat per a agrair les mostres d'afecte rebudes en els últims dies. "Gràcies per la caloreta. Anem pel dia de demà. El sol està de camí", conclou Sanz. La publicació acumula ja múltiples interaccions i m'agrada i ha generat missatges de suport cap a ell, entre elles de Chenoa o Raquel Perera, qui n'era l'exparella.

El 27 de maig el cantant va donar a conéixer que el seu estat d'ànim no era el de sempre. "No estic bé. No sé si això serveix d'alguna cosa, però vull dir-ho. Estic trist i cansat […] A vegades no vull ni estar", amb el qual va visibilitzar un problema de salut mental del qual intenta recuperar-se.

També et pot interessar

stats