Alcoi tindrà un museu de Camilo Sesto

L'espai acollirà les pertinences que el cantant ha llegat a la ciutat, com els discos d'or, les partitures o peces de roba emblemàtiques.

Alcoi tindrà un museu de Camilo Sesto

Alcoi tindrà un museu de Camilo Sesto que acollirà les pertinences que l'artista ha llegat a la localitat.  L'Ajuntament estudia ara on ubicar aquest espai museístic, que repassarà "la seua trajectòria personal i artística", segons ha anunciat l'alcalde, Antonio Francés. 

Les cendres de Camilo Sesto arribaran a Alcoi el dijous 24 d'octubre perquè el veïnat i els seguidors puguen acomiadar-se d'ell abans de ser dipositades al cementeri del municipi. Posteriorment, a la localitat quedaran nombrosos objectes que testimonien la brillant trajectòria de l'artista. Encara que es desconeix la data d'obertura del museu, el primer edil ha avançat que es treballa per a tindre l'inventari del llegat aquest mateix 2019. 

A més d'objectes que han marcat la vida de Camilo Sesto, com el botafumeiro utilitzat en l'espectacle Jesucristo Superstar, el futur museu d'Alcoi "estarà obert" per als possibles premis que reba a títol pòstum, com l'Ondas atorgat aquesta mateixa setmana per la seua trajectòria musical.

També et pot interessar