Alcoi celebra el Diumenge de Resurrecció amb els tradicionals xiulitets

La ciutat ha matinat per a presenciar l'encontre de les figures de la Mare de Déu i Jesucrist acompanyat pel so dels xiulitets en forma de cànter

La imatge de la Mare de Déu a Alcoi / À Punt NTC

L'emoció ha envaït Alcoi a primera hora del matí d'aquest Diumenge de Resurrecció. Una gran afluència de veïns i veïnes han matinat per a recollir els xiulitets en forma de cànter que reparteix l'Ajuntament. Al ritme del seu so, que emula el cant dels ocells, les figures de la Mare de Déu i de Jesucrist s'han encontrat a la plaça de Ramón y Cajal de la ciutat.

La jornada ha començat amb l'habitual despertà, i poc després els més joves han dut a coll la imatge de la Mare de Déu corrent a gran velocitat pel carrer de Sant Nicolau, fins on l'esperava la imatge del seu fill.

Emotivitat i moltes ganes de celebració a Alcoi, on calfen motors per a tornar a gaudir intensament el cap de setmana que ve de les festes patronals després de dos anys de cancel·lacions a causa de la pandèmia.

De fet, el desig de viure uns Moros i Cristians com els d'abans és tan gran que el lloguer dels balcons per a veure'ls s'ha disparat i alguns arriben, fins i tot, als 3.000 euros.

També et pot interessar

stats