De 600 euros fins a vora 3.000 per a veure els Moros i Cristians d'Alcoi des d’un balcó

Les festes són d'interés turístic internacional i la gent ja està llogant balcons, una demanda que dispara els preus

De 600 euros fins a vora 3.000 per a veure els Moros i Cristians d'Alcoi des d’un balcó / À Punt NTC

Després de dos anys de festes cancel·lades per la pandèmia, enguany els Moros i Cristians d'Alcoi desafien per a ser tot un espectacle. Són d'interés turístic internacional i als carrers la gent ja està llogant pisos, cadires i balcons, una demanda que dispara els preus. 

La trilogia alcoiana en honor de Sant Jordi converteix cada any els carrers d'Alcoi en un escenari i per a veure l'espectacle cal agafar butaca de primera classe. Per això, els anuncis de lloguer de pisos i balcons es multipliquen a les plataformes i aplicacions, i a les agències immobiliàries.

El carrer de Sant Nicolau i de Sant Llorenç, els més cars. El preu, enguany, el que demane el propietari. Belén Bravo, treballadora de la immobiliària JBC, explica que hi ha balcons des de 600 euros fins a vora 3.000. 

Molts alcoians que viuen fora tornen per festes i busquen un pis. Hi ha baixos, locals, pisos i balcons en aquest mercat efímer. Perquè el perfil de la clientela és molt variat.

Enguany s'imposa la llei de l'oferta i la demana, ja que hi ha menys balcons i més cars. El preu de tindre la millor vista, per veure i ser vist en aquesta festa que es viu al carrer i en directe, d'ací a 17 dies.

També et pot interessar

stats