Alacant inicia el compte arrere per a les Fogueres 2022 amb el certamen de paelles

Cent comissions i milers de persones han participat en aquest dia de convivència, quan falta menys d'un mes perquè tornen a celebrar-se les Fogueres de Sant Joan

Milers de persones gaudeixen del certamen de paelles a Alacant
Milers de persones gaudeixen del certamen de paelles a Alacant / À Punt NTC

El parc Lo Morant de la ciutat d'Alacant ha acollit aquest diumenge el tradicional certamen de paelles que organitza la Federació de Fogueres de Sant Joan.

Un centenar de comissions de fogueres i barraques i vora mil persones han gaudit del dia mentre cuinaven l'arròs. Al migdia, les belleses del foc i les seues dames d'honor, acompanyades per l'alcalde de la ciutat, Luis Barcala, membres de la corporació municipal i la banda de música, han recorregut l'espai.

Es tracta d'un dels actes previs a la celebració de les Fogueres, que arrancaran el pròxim 20 de juny i continuaran fins al 24.

Barcala ha aplaudit l'alegria compartida en aquesta jornada. "Estem contagiats per les ganes que tenim de música, pólvora i de la Cremà", ha explicat el primer edil, qui espera cremar en les Fogueres d'enguany "totes les coses roïnes que ens passat des del 2020".

També et pot interessar

stats