'El agua', de l’oriolana Elena López, arriba al festival internacional de cinema de Tòquio

La projecció ha tingut lloc en la secció de joves realitzadors i ha rebut molt bona acollida tant del públic com de la crítica

La pel·lícula 'El agua' arriba a Tòquio / À Punt NTC

La pel·lícula de l'oriolana Elena López Riera El agua ha arribat fins al festival internacional de cinema de Tòquio, un dels més prestigiosos d'Àsia, en la secció de joves realitzadors.

El agua és un drama amb protagonisme femení que barreja ficció i documental. A més, trobem de rerefons les inundacions que periòdicament pateix el Baix Segura. Aquest dijous s'ha fet la primera projecció en un dels cinemes més cèntrics del certamen, prop de la mítica estació central de Tòquio, i ha estat molt ben acollida tant pel públic com per la crítica.

Ananya Panja, una de les espectadores, ha declarat que li “ha agradat conéixer Alacant, com és la joventut, la cultura d'allí i com les riuades els afecta la vida”. Un altre dels assistents, Noriyuki Tsukazaki, comenta que “ara tenim un problema molt semblant al Japó i a Espanya, que és el canvi climàtic i la gran contaminació. La natura s’ha perdut en aquesta era”, ha afirmat.

També et pot interessar

stats