Agost convida a viatjar a Àsia a través de la lectura amb activitats temàtiques al carrer

El municipi organitza propostes culturals per a les famílies amb la intenció de reforçar l’hàbit lector, que les escoles treballen durant tot el curs

Cartell anunciador del Parque Encuentado d'enguany, que difondrà la cultura asiàtica
Cartell anunciador del Parque Encuentado d'enguany, que difondrà la cultura asiàtica / Ajuntament d'Agost

Traslladar-se fins a Àsia a través de la lectura. És la proposta que llançarà Agost, el pròxim 21 i 22 d’abril, per a promoure l’hàbit de la lectura entre els més menuts. Per a eixe cap de setmana, aquesta localitat de l’Alacantí organitzarà nombroses activitats que tindran un mateix fil conductor: el continent asiàtic i la promoció de la lectura, especialment entre el públic infantil.

Es tracta d’una nova edició, la que en fa setze, d’un projecte que s’impulsa al municipi des de fa uns anys i que es treballa durant tot l’any en les escoles, el Parc Encontat. Fonts municipals han avançat que enguany el denominador comú de totes les activitats familiars que acollirà el parc Rugló serà Àsia.

Aquestes activitats no sols tindran una finalitat pedagògica, sinó també de despertar la curiositat dels menuts cap a un tema determinat.

Així, les mateixes fonts han detallat que hi haurà representacions teatrals, contacontes, jocs d’animació lectora, en sessions matinals i vespertines, pensades per al públic infantil que permetran divulgar, entre d’altres, aspectes com la fauna o la cultura d’Àsia.

Fonts municipals destaquen que es tracta d’una iniciativa “educativa i cultural”, que culmina “el treball que fa durant tot l’any la comunitat educativa, bolcada en el foment de l’hàbit lector”. 

També et pot interessar

stats