Els agents Covid vetlaran pel compliment de les normes sanitàries en Falles

La Conselleria de Sanitat s'ha reunit aquest dissabte per via telemàtica amb 400 representants de comissions falleres. Són els "agents Covid" que vetlaran pel compliment de les normes sanitàries dins i fora dels casals

Els agents COVID vetlaran pel compliment de les normes sanitaries estes falles

Quatre-cents "agents Covid", representants de diverses comissions falleres, s'han reunit aquest dissabte per via telemàtica amb l'equip de la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, per a rebre les últimes instruccions al voltant de les mesures sanitàries d'aplicació obligatòria els dies de falles.

La reunió ha sigut principalment per a resoldre dubtes i recordar a les comissions les limitacions d'aforament i mobilitat que planteja l'última resolució de Sanitat, així com l'obligatorietat de guardar la distància de seguretat i dur mascareta en tot moment, fins i tot a l'aire lliure en passacarrers o l'Ofrena.

Els "agents Covid" que han passat per dues sessions formatives, vetlaran pel compliment de totes estes normes dins i fora dels casals. Per a evitar problemes, les comissions han treballat fórmules per a controlar l'aforament del casal o els envelats i controlar l'assistència perquè la traçabilitat en cas de contagis siga més efectiva.

També et pot interessar

stats