Acaba el rodatge de ‘La terra negra’ a Llíria

Sergi López i Laia Marull componen aquesta història neorealista i màgica que parla de la bondat humana. En la producció participa À Punt Mèdia

imatges del rodatge de ‘La terra negra’ a Llíria / À Punt Mèdia

A Llíria (el Camp del Túria), acaba aquesta setmana la filmació del llargmetratge La terra negra, la pel·lícula valenciana de l’estiu en la qual participa À Punt Mèdia. Sergi López i Laia Marull componen aquesta història neorealista i màgica que parla de la bondat humana. La producció està participada per À Punt Mèdia. 

A les ordes del director Alberto Morais, 35 tècnics valencians i l'equip actoral fan que La terra negra, la història que s'està filmant, tremole. Tremole en valencià, la llengua que vehicula les relacions del trio d'intèrprets. Sergi López interpreta un personatge “que expressa poques coses i que té una bondat profunda quasi mística”.

Sona a rèquiem i també a incomoditat aquesta producció, perquè, fins i tot en la duresa dels personatges, habiten els matisos i subratllar-los és una habilitat. 

Laia Marull, actriu, explica que dels personatges que ha fet, aquest és “dels que més tenen una cuirassa”. El paper interpretat Andrés Gertrúdix consisteix en un personatge “que no accepta el seu rol en la vida”.

 D'aquesta composició hermètica no és possible desvelar el fil. Alberto Morais, director, tracta de portar els protagonistes a “un territori més personal mentre que ells em regalen plans, gestos i veritat”.  En un mitjà hostil, el misteri i les forces tel·lúriques assisteixen a aquest relat neorealista. Les sales de cine l'estrenaran d'ací a un any.

També et pot interessar

stats