La producció valenciana ‘El mètode Farrer’ comença el rodatge al Canadà

El llargmetratge, de la productora valenciana Sunrise Pictures, ha començat fa alguns dies en localitzacions de Fort Qu’appelle i també passarà per Regina, Banff i Calgary (Canadà), i acabarà a València.

Es tracta del primer llargmetratge de la directora valenciana Esther Morente i hi participa À Punt, l’Institut Valencià de Cultura i Air Canada.

Rodatge 'El mètode Farrer'
Rodatge 'El mètode Farrer' / Departament de Comunicació
10 de juliol 2023 - 12:47

El llargmetratge documental El mètode Farrer ha començat a rodar-se a Fort Qu’appelle i Regina, a la província de Saskatchewan, i passarà per Banff i Calgary a la província d’Alberta, al Canada, i acabarà el rodatge a València.

Rodatge documental participat per À Punt
Rodatge documental participat per À Punt

Està produït per Sunrise Pictures i dirigit per la directora valenciana Esther Morente. El projecte de documental va obtindre el Premi Turner en la passada edició de 2021 del DocsLab de DocsValència. La producció té la participació d’À Punt, l’Institut Valencià de Cultura, Air Canada i l’estrena està prevista per a febrer del 2024.

La cinta retrata la tasca de Bruce Farrer. Des del 1997 aquest mestre d’institut del xicotet poble de Fort Qu’appelle encarrega al seu alumnat una tasca: escriure’s una carta a ells mateixos sobre com imaginen la seua vida d’ací 20 o 25 anys. Ell mateix guardarà totes aquestes cartes metòdicament a sa casa durant tots aquests anys i, una per una, ha fet la labor conscienciosa de fer-los-les arribar.

Una sorprenent reflexió sobre la memória
Una sorprenent reflexió sobre la memória

El documental mostrarà l’impacte que produeix en els seus destinataris, El mètode Farrer retrata la tasca del genuí professor canadenc i elabora una sorprenent reflexió sobre la memòria i el xiquet que tots portem dins i que, potser, hem oblidat. En el documental, a més de conéixer el vell professor i els testimoniatges d’exalumnes que van rebre la carta, serem testimonis del final del treball: el lliurament de l’última de totes. 

També et pot interessar

stats