À Punt estrena 'L'empremta de Joan Fuster', un documental que reconstrueix la figura de l'escriptor suecà

Amb imatges inèdites es descobreix la figura d'aquest intel·lectual en el qual destaca el compromís professional i la posició moral

À Punt estrena 'L'empremta de Joan Fuster', un documental que reconstrueix la figura de l'escriptor suecà / À Punt NTC

La televisió d'À Punt estrena aquest dimarts a la nit L'empremta de Joan Fuster, un documental que permet reconstruir la figura de l'escriptor de Sueca i el seu impacte com a intel·lectual.

El metratge pretén redescobrir l'escriptor partint de la idea que qualsevol persona és un enigma. Amb imatges inèdites i entrevistes poc conegudes es descobreix un Fuster en el qual destaca el compromís professional i la posició moral, que el van convertir en un referent intel·lectual més enllà de la seua època.

Amb motiu del centenari del seu naixement i els trenta anys de la mort del suecà, À Punt ha coproduït juntament amb TV3 i la productora València Imagina Televisió aquesta obra audiovisual que repassa la vida i obra de l'escriptor, coincidint amb l'Any Fuster. 

Compta amb testimonis de persones que l'han conegut o estudiat, però també de la nova generació de creadors que el tenen com un referent. El documental acosta la persona i l'obra, alhora que projecta una mirada humanitzada, respectuosa i actualitzada de la figura de Joan Fuster.

També et pot interessar

stats