Més de 30.000 persones es queden sense entrada per al concert de tornada de La Raíz

La banda de Gandia està en contacte amb el WiZink Center per a anunciar una segona data al desembre

La Raíz, en un posat d'arxiu
La Raíz, en un posat d'arxiu / À Punt NTC

Aquest dijous a partir de les 9:00 hores milers de persones han entrat en la cua virtual per a comprar entrades per al concert amb què La Raíz tornarà als escenaris després de sis anys. Just cinc minuts abans que començara la venda, hi havia 50.000 fans a l'espera per a un total de 17.000 localitats.

Així doncs, més de 30.000 fans, no podran assistir al WiZink Center de Madrid el 22 de novembre perquè tots els tiquets s’han esgotat en vint minuts. La banda de Gandia (Safor) ha fet arribar un missatge a aquestes persones en què explica que l’assistència “ha superat qualsevol previsió” i que ja estan en contacte amb el recinte per a anunciar una segona data al desembre.

En aquesta línia, La Raíz ha demanat que no es compren entrades en revenda i ha remarcat que els sap molt greu el que ha ocorregut. Tot i aquesta petició, ja es poden trobar algunes localitats en pàgines web especialitzades. Arriben a demanar 891 euros per un tiquet en la pista general. El comunicat de la banda acaba amb el compromís de posar-se en contacte en el futur amb les persones que han quedat en cua, i en xarxes socials ja han avançat que "prepararan una gira a l'altura el 2025".

La Raíz va començar un parèntesi el 2018. El 17 de novembre d’aquest any va ser l'última vegada que va actuar davant del públic, en un concert a València que va congregar vora 20.000 persones. La banda es va acomiadar en el punt àlgid de la seua carrera. Fins aleshores havia publicat sis discos i havia protagonitzat diverses gires internacionals que els van portar per països europeus i sud-americans. 

També et pot interessar

stats