La Raíz torna per a "incendiar el món" després de sis anys de silenci

La banda valenciana, referent del rock-fusió, va baixar dels escenaris el novembre del 2018 en el punt més àlgid de la seua carrera

La Raíz, en un posat d'arxiu / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
07 de febrer 2024 - 08:46 Actualitzat: 07 de febrer 2024 - 18:26

La Raíz recupera la veu després de sis anys de silenci. Un missatge a les xarxes socials, amb un misteriós àudio entretallat, i un curt audiovisual penjat a Youtube han anunciat el retorn de la banda de Gandia (la Safor), un combo d'onze músics referent del rock-fusió espanyol. El vídeo ho deixava clar, amb un jove arreplegant una botella que "ha estat sis anys guardada al rebost" mentre sona "Nos volveremos a ver", una de les mítiques cançons de la formació.

"Vam prometre que ens tornaríem a veure i ho complirem aquest 2024. No hi ha una idea dissenyada d'un retrobament continuat, però està clar que almenys ens ajuntarem una vegada més per a cantar les cançons al costat del públic. Serà una reunió que li devem a la banda", ha explicat Pablo Sánchez, líder del grup, en un breu comunicat. En la nota informativa prometen que "incendiaran el món una altra vegada".

La Raíz va baixar dels escenaris el 17 de novembre del 2018, després d'un multitudinari concert davant 20.000 persones a València. Estaven en el punt més alt de la carrera, amb sis discos a l'esquena i gires internacionals que els van portar a l'Argentina, Xile, Berlín, Hamburg, Londres, Edimburg, Dublín, Roma, Lisboa, Porto, Polònia, Mèxic o Colòmbia.

També et pot interessar

stats