Fins a 120 euros per persona per a veure una mascletà des d’un balcó a la plaça de l’Ajuntament

Els balcons s’estrenen ja aquest diumenge per a veure la mascletà del dia de la Crida 

Es disparen les reserves per a llogar un dels balcons amb vista a la plaça de l’Ajuntament de València / À Punt NTC

Una setmana abans que comencen les mascletaes de Falles, les reserves per a llogar un dels balcons amb vista a la plaça de l’Ajuntament de València s’han disparat. Les empreses de càtering s’afanyen a tindre-ho tot preparat per a oferir uns serveis a preus que van de 40 a 120 euros per persona i dia. 

“Enguany està sent una bogeria. De fet, hem hagut de reservar un espai més per a poder donar servei als clients habituals”, assegura el director comercial de la Seu Càtering, que apunta que van començar amb aquest treball fa dotze anys. 

Veure la mascletà des del balcó de la plaça de l’Ajuntament és una opció privilegiada, no només per les vistes, sinó pels serveis que ofereixen. Els assistents podran gaudir d’un bon menjar i música amb discjòqueis. Fins i tot si la mascletà es cancel·la per la pluja, al balcó la festa continua.  

Entre setmana, els clients solen ser grups d’empreses, un perfil que canvia el cap de setmana, on abunden sobretot famílies. Els balcons s’estrenen ja aquest diumenge, per veure la mascletà del dia de la Crida.

També et pot interessar

stats