11 editorials i 15 escriptors valencians participen en la Fira del Llibre de Frankfurt 2018

A la fira assistiran el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el conseller de Cultura, Vicent Marzà.

La Frankfurter Buchmesse, la més important del món de l'àmbit editorial, té una durada de tres dies, del 10 al 12 d'octubre
La Frankfurter Buchmesse, la més important del món de l'àmbit editorial, té una durada de tres dies, del 10 al 12 d'octubre

Un total d'onze editorials i una quinzena d'escriptores i escriptors valencians formen part de l'estand que la Generalitat porta a la Fira del Llibre de Frankfurt 2018, en col·laboració amb la Associació d'Editors del País Valencià. El president del Consell, Ximo Puig, visita la fira aquest dijous, acompanyat pel conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà i la directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga. 

La Frankfurter Buchmesse, la més important del món de l'àmbit editorial, té una durada de tres dies, del 10 al 12 d'octubre. A més, hi haurà un programa divers d'activitats, que compartirà amb entitats com l’Institut Ramon Llull o l'Institut Cervantes.

Autors com  Xavier Aliaga, Marisol Sales, Àngels Gregori, Joanjo Garcia, Isabel-Clara Simó, Martí Domínguez, Manuel Baixauli, Anna Moner, Vicent Usó, Adolf Beltran, Purificació Mascarell, Jordi Peidró, Desirée Ruiz, Víctor Hernández, Marta Senent o Albert Toldrà debatran en taules redones sobre qüestions com "La literatura valenciana emergent", "La literatura valenciana en temps d'emergència" o les "Possibilitats i itineraris per a la internacionalització de la difusió de la literatura".

També et pot interessar

stats