Aquest contingut ja no està disponible per veure.

27.05.2020 | NM El CEIP Santa Anna d'Oliva mostra l'escola a través d'un tour virtual

7 min.
12

Les aules es preparen ja de cara al curs que ve. Enguany han hagut d'aguditzar l'enginy perquè la situació és totalment diferent, anòmala i les dificultats per a realitzar segons quines activitats han augmentat. Per exemple, a l'hora de promocionar, mostrar, els centres escolars amb les tradicionals jornades de portes obertes que se celebren per estes dates. Molts col·legis han trobat una iniciativa molt interessant per a véncer este entrebanc. És el cas del CEIP Santa Anna d'Oliva. Han fet una visita virtual per a mostrar l'escola.

La directora del centre, Empar Sastre, explica que s'han "hagut de reinventar" durant aquesta crisi i que amb aquesta novedosa iniciativa l'objectiu és que les famílies, sobre tot les que tenen xiquets de 3 anys, coneguen l'escola amb un recorregut virtual" que han preparat tots els mestres invertint moltes hores.

Pel que fa a les classes a distància, Empar Sastre assegura que al principi se sentiren “desbordats”, però han aconseguit donar suport a les famílies. Amb vistes a setembre posa el focus en la desinfecció del material per a garantir les mesures de seguretat.

Contingut no disponible

Programes

Més

Entrevistes

Més

Clips

Més

Articles

Més

Continguts

stats