Llepolies i rebosteria d’aspecte terrorífic, les taules de dolços busquen fer-se un lloc per Tots Sants
'La cuina de Morera' arreplega consells per a muntar-ne una i també què cal posar per a una bona combinació de dolços i llepolies
Popularment conegudes com a candy bar, les taules de dolços estan presents cada vegada més en quasi totes les celebracions. I com no podia ser d’altra manera, també busquen fer-se imprescindibles en la festivitat de Tots Sants, en què la tradicional festa conviu amb la celebració importada, on la presència dels dolços és important. El "crit o confit", "malifeta o piruleta", "paga o plora", que en espanyol sona a truco o trato i en anglés a trick or treat va unit a les llepolies i forma part del cor de la festa.
Esdenka Calero, que gestiona una empresa dedicada a crear taules de dolços, en l'entrevista amb l'equip del programa La cuina de Morera, recomana intercalar peces de dolç de rebosteria amb les llepolies, “perquè enriqueix les taules”, ha dit. Altres consells que cal tindre en compte són l’altura de la taula, de manera que siga la correcta per als xiquets i xiquetes. I ubicar les llepolies perquè totes es puguen veure bé i lluïsquen.
Com ha dit Esdenka, pensem que les taules de dolços estan pensades per als xiquets, "però són els adults els que més agafen les llepolies".
Ací pots veure el programa sencer: