27.05.2021 | La tertúlia

50 min.
tp

En el temps que dediquem cada nit a l'anàlisi de l'actualitat, aquest dijous hem parlat sobre les novetats de la Covid: hem abordat el procés de vacunació. I també les dades.

I d'educació sexual. En els últims anys s'està detectant una important pujada de malalties de transmissió sexual. Veus expertes asseguren que la principal causa és la caiguda de l'ús del preservatiu. En la majoria de centres educatius, ja treballen a conscienciar sobre l'ús del condó. Però és prou amb el que s'aprén ací? Com ha influït la pandèmia en la formació sexual i afectiva?

I parem atenció a un estudi de la Càtedra de Bretxa Digital i Diversitat Funcional de la Universitat Politècnica de València, que revela majors dificultats per a integrar-se en l'àmbit social i laboral. En pandèmia, més del 22% d'aquestes persones ha abandonat els estudis perquè no podien seguir-los via telemàtica; i un 25% assegura que té problemes per a fer gestions en línia o consultar la programació cultural. Ho abordem amb el director de la càtedra, Manuel Martínez Torán.

stats