27.04.2021 | La tertúlia

tp

Analitzem en la tertúlia les últimes xifres que ens deixa la Covid. Ens fixem en com va la vacunació, tot just quatre mesos després de la primera punxada i analitzem les conseqüències que podria tindre la reducció de dosis que arribaran de Janssen, segons el que ha anunciat aquest mateix dimarts el Ministeri de Sanitat.

També parlem de política, i de la polarització en l'ambient, que s'ha evidenciat encara més amb tot el que ocorre en la campanya de les autonòmiques a la Comunitat Madrid.

I, de l'exterior, volem fixar-nos en el Sahel, després de l'assassinat de dos periodistes espanyols, David Beriain i Roberto Fraile, a mans d'un grup armat a Burkina Faso, segons ha confirmat el Ministeri d'Afers Estrangers. L'est i el nord de Burkina Faso han patit un augment de la inseguretat durant els últims anys, especialment a causa del repunt dels atacs per part de grups jihadistes, que han provocat, a més, un increment dels enfrontaments intercomunitaris. Ens preguntem què està passant allà, amb Beatriz Mesa, periodista experta en la zona, corresponsal de diversos mitjans.

stats