22.03.2021 | La tertúlia

tp

Aquesta nit ens hem fixat en la reunió de la Interterritorial, que ha decidit sobre la reactivació de la vacunació amb AstraZeneca. Incorporar al procés de vacunació el professorat i altres professionals entre 55 i 65 anys obliga a reorganitzar el calendari de vacunació a la Comunitat Valenciana.

També abordem l'arribada de noves vacunes: en particular, la russa Sputnik V. El Consell vol poder disposar-ne. I parlem d'una altra pandèmia. Moltes veus alerten que, una vegada que la Covid estiga més controlada, començarà a fer-se més visible la pandèmia de les malalties mentals. Ho analitzem amb Mikel Munarriz, president d'AEN-Professionals de Salut Mental.

De l'exterior, també ens fem ressò de les protestes contra el projecte de llei de policia, crim, sentències i tribunals que actualment tramita el Parlament britànic, el qual, entre altres coses, pretén donar més poders a la policia per a gestionar les manifestacions. Aquest diumenge, a Bristol, hi ha hagut disturbis que van acabar amb destrosses urbanes i 12 policies ferits. 

stats