19.04.2021 | La tertúlia

tp

Parlem de la vacunació massiva, que aquest dilluns ha començat als quatre grans centres habilitats, els anomenats popularment 'vacunòdroms', i dels problemes col·laterals que comporta. El Consell d'Infermeria de la Comunitat Valenciana ha enviat un document en què rebutja que les persones majors de 70 anys reben les vacunes en estos centres massius, ja que les obliga a desplaçar-se lluny de casa. A més, diverses localitats de l'Horta Sud han denunciat que no disposen de transport públic directe per a arribar als punts de vacunació.

També hem abordat la possibilitat de retardar les segones dosis de Pfizer i Moderna als menors de 79 anys que ja han rebut la primera. És el que estudiarà dimarts la Comissió de Salut Pública. L'objectiu és posar la primera dosi abans als col·lectius més vulnerables.

I sobre les mobilitzacions dels regants d’Alacant, Múrcia i Almeria, arran de la modificació a la baixa de les regles d’explotació del transvasament Tajo-Segura, el Cercle de l'Aigua s'ha reunit aquest dilluns per a preparar el calendari de protestes. N'hem vist les causes i n'hem fet valoració.  

stats