31.03.2022 | Les notícies de la nit

56 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat que, davant de l'amenaça de tancament que fan les xicotetes i mitjanes gasolineres, el govern espanyol ha assegurat que des de dilluns rebran els diners que avancen per la rebaixa dels combustibles. A més, la vicepresidenta primera ha declarat que enguany aconseguirem una velocitat de creuer en les reformes i inversions del pla de recuperació i, per tant, per a eixir de la situació actual. En aquest context de tensió amb l'energia, el govern valencià prepara un decret per a accelerar la implantació de les renovables.

I encara que hui ha fet sol, hem conegut la valoració de La Unió respecte a les pèrdues en el camp valencià que han generat les pluges històriques d'aquest mes de març: més d'onze milions d'euros.

A més, hui la Conselleria d'Educació ha informat que garantirà l’oferta de l'assignatura de Filosofia en secundària.

En el PP, a poques hores que comence a Sevilla el congrés per canviar la direcció, Alberto Núñez Feijóo manté l'hermetisme habitual en ell sobre qui l'acompanyarà en la direcció del partit. De moment, hui ha desvelat que Cuca Gamarra serà la secretària general. Tot això i més, en el podcast. 

stats