30.06.2022 | Les notícies de la nit

65 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat que Mónica Oltra i Aitana Mas han sigut rebudes amb una ovació aquesta vesprada al Palau dels Valeriola en l'acte de traspàs de cartera. La nova vicepresidenta ha assegurat que no és la substituta d'Oltra perquè aquesta és insubstituïble. Mas també ha reclamat el final dels enfrontaments interns i lleialtat fins a les eleccions. S'ha presentat com una portaveu transparent, disposada a conciliar amb la seua vida familiar i també a fer valdre el poder del sud.

A més, hui ha tancat les portes la cimera de l'OTAN amb Suècia i Filàndia com a nous membres, Rússia com a màxima amenaça i la Xina com un desafiament. La voluntat d'augmentar la despesa en defensa ha dividit profundament el govern de coalició.

D'altra banda, la Societat de Medicina Preventiva adverteix que en sis departaments de salut de la Comunitat Valenciana ja se supera el 20% d'ingressats per la covid als hospitals i dos d'estos estan per damunt del 30%. El conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, desmenteix les xifres preocupants i assegura que la situació es manté controlada. Tot això i més, en el pòdcast.

stats