28.07.2022 | Les notícies de la nit

66 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat que els veïns i les veïnes de Benissa, a la Marina Alta, després de quinze anys d'espera, han vist aquesta vesprada obrir-se la variant que desvia el trànsit per fora del nucli urbà. A l'estiu hi circulen 12.000 vehicles cada dia.

A més, la Generalitat, l'Ajuntament de València i el govern espanyol, a través del Ministeri de Transport, han firmat hui el conveni per a soterrar les vies del tren d'entrada a la ciutat. Les obres del canal d'accés sud estan compromeses des del 2003, però sense un impuls efectiu i pressupostari fins ara. Suposaran canvis urbanístics, una millora dels barris més pròxims i una espenta important per a les connexions del corredor mediterrani.

I una curiositat: A Real, a la Ribera Alta, ha començat l'Smart Green Bees, un projecte per a recuperar la població d'abella ibèrica.

També hui el PSOE i Unides Podem, els partits de la coalició del govern espanyol, han registrat aquest matí una proposició de llei per a crear dues noves figures fiscals: una per als bancs i una altra, per a les empreses energètiques. Els dos sectors les rebutgen.

Tot això i més, en el pòdcast.

Programes

Més

Entrevistes

Més
stats