28.04.2022 | Les notícies de la nit

30 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem continuat informant del cas Assut, perquè el sumari ha aportat una extensa documentació que va revelant-ne les ramificacions. Hui hem sabut que la trama de corrupció es va estendre als ajuntaments de Benicàssim, Burjassot i Xixona mitjançant l'advocat José Luis Vera.

Hem fet la vista arrere perquè un 28 d'abril del 2019 vam votar la representació per a les Corts i el Congrés. Fa tres anys d'això, la qual cosa significa que estem a un any de les pròximes eleccions, tot i que segurament les autonòmiques tornaran a coincidir amb les municipals, a diferència del 2019.

Pel que fa al pla de xoc per a pal·liar les conseqüències econòmiques de la invasió d'Ucraïna, finalment, el vot favorable de Bildu l'ha permés salvar i convalidar.

També s'ha constituït al Congrés la comissió de secrets oficials.

I hui s'han obert les portes de la 57a edició de la Fira del Llibre de València. Les ganes de retrobar-se amb els llibres amb certa normalitat han provocat que enguany s'haja batut el rècord de participació, amb 66 expositors i 101 casetes, a més de múltiples activitats i firmes d'exemplars. Tot això i més, en el podcast. 

stats