26.04.2022 | Les notícies de la nit

66 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat que la jutgessa del cas Assut ha demanat a les Corts la certificació d'aforat de Jorge Bellver, diputat del PP, investigat en este cas. És el pas que posa en marxa el procés per a la seua futura imputació pel TSJ.

A més, Espanya i Portugal han arribat a un acord amb Brussel·les per a limitar el preu del gas en la factura de la llum.

Així mateix, el Consell de Ministres ha aprovat hui un reial decret que establix que el Tribunal de Comptes serà l'encarregat, mitjançant una auditoria externa, de fiscalitzar els moviments econòmics de la Casa del Rei i en què gasta el pressupost. També hi haurà publicitat al web de totes les contractacions que es facen.

D'altra banda, la Universitat d'Alacant tornarà a tindre el grau en medicina amb 75 places a partir del curs 2023-2024. El president de la Generalitat ho ha anunciat hui a Alacant. Tindre de nou estudis de medicina era una antiga reivindicació de la Universitat d'Alacant des que el govern d'Eduardo Zaplana segregà la facultat per a crear la Universitat Miguel Hernández d'Elx l'any 96. Tot això i més, en el podcast. 

stats